Nieuws 2019

Oventje bij kaarslicht 2019

Hallo allemaal,
 
Op 19 december 2019 wordt de 4e editie van Oventje bij kaarslicht georganiseerd. Tijdens dit evenement zal een groot gedeelte van Voor- Oventje feestelijk versierd zijn met lichtjes, kaarsjes en vuurkorven. Ook is er van alles te doen voor jong en oud.
Tussen 18.00u en 21.00u  komen ieder jaar meer mensen sfeer proeven en genieten van Oventje bij kaarslicht. Iedereen is welkom!
 
Zoals bij de eerdere edities zijn wij ook dit jaar weer op zoek naar mensen die met hun hobby, passie, streekproduct en/of koopwaar een kraampje willen vullen.Dus... Wilt u een kraam op dit gezellige evenement?
 
Geef u dan op voor 15 november, door een mail te sturen naar oventjebijkaarslicht@outlook.com
 
Geef eventuele bijzonderheden door bij uw opgave, zoals: stroom nodig; graag binnen omdat.. (dit zijn een beperkt aantal plaatsen); geen kraam nodig maar wel graag een sta-plaats voor bijvoorbeeld een eigen kar en andere relevante verzoeken. Dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. 
 
De kramen zijn gratis! Voor de aankleding en een eventuele partytent of parasol dient u zelf te zorgen. Het klaarzetten van spullen is vanaf +16.30 uur. Na uw opgave krijgt u t.z.t. een nieuwe mail met informatie. 
 
ps. Heeft u zelf geen interesse of geen tijd om mee te doen met een kraampje? maar kent u wel iemand in uw omgeving of kennissenkring die dit wel graag zou willen? Dan mag u deze mail altijd doorsturen naar diegene. Dat stellen wij zelfs zeer op prijs!
 
Hopelijk tot 19 december bij Oventje bij kaarslicht!
 
 
Met vriendelijke groet,
 
De organisatie
Gonny Huvenaars, Petra Geerts, 
Jeannette v.d. Brand en Arianne v. Roosmalen

INLOOPMIDDAGEN

In samenwerking met Tinus en Trees van cafe "t Oventje gaan we weer proberen onze wat oudere bewoners of bewoners die om de een of andere reden de tijd hebben...

              ENTHOUSIAST TE MAKEN VOOR INLOOPMIDDAGEN

 

DEZE INLOOPMIDDAGEN ZIJN VOOR IEDEREEN VRIJ IN TE VULLEN,MAAR OM EEN PAAR VOORBEELDJES TE NOEMEN:BILJARTEN, SJOELEN, JEU DES BOULE,EEN KAARTJE LEGGEN, DE WEEK DOOR TE NEMEN OF EEN WORKSHOP ORGANISEREN,ALLE IDEEEN ZIJN WELKOM.

We gaan starten a.s. woensdag 23 oktober om 14.00 uur tot 17.00 uur.

Maar je kan op alle tijden binnen vallen.

Dit gaan we voorlopig om de 2 weken doen bij voldoende animo

Uiteraard zijn alle gemaakte onkosten voor eigen rekening..

 

Graag tot woensdag de 23e oktober.

 

Tinus en Trees

Buurtvereniging Oventje

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.05 | 17:12

leuke pagina ,ben zelf op het uiventje geboren dus heel leuk om te zien

...
21.05 | 18:47

t.vandenhurk43@gmail.com

...
21.05 | 13:13

Als u een e-mailadres geeft kan eventueel de foto en brief sturen.

...
21.05 | 09:25

Ik zie niet op welke foto, maar mijn broer heeft een copie van het boekje over het Oventje op de kop getikt. Misschien dat die foto er ook in staat.
Bedankt

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE